Programma

De Randmeren:

10.00 – 17.00 uur

Vaartochten
Gratis vaartochten met Polyvalken, Fox 22, motorboten en sloepen (tochten ca. 45 min.).
Speedbootvaren
Gratis speedbootvaren (ca. 30 min. per keer).

11.00 – 12.00 UUR EN 14.00 – 15.00 UUR

Foilingboten
Het varen op draagvleugels, ‘hydrofoilen’ raakt meer en meer in trek bij zeilers. Tot op heden was dit alleen voorbehouden aan zeer geoefende zeilers. De komst van de eenpersoons zeilboot Flo1 van Aeronamics heeft het hydrofoilen toegankelijk gemaakt voor een grote groep zeilers. Op 20 mei vindt de officiële opening van de Foiling Experience plaats. Hier kunnen zeilers onder begeleiding van een professionele instructeur van Zeilschool De Randmeren binnen korte tijd het unieke gevoel van het hydrofoilen ervaren. Mede dankzij haar zelfstabiliserende eigenschappen is het met de Flo1 voor een gemiddelde zeiler relatief makkelijk om te het unieke vlieggevoel te ervaren.
De opening van de Foiling Experience zal op 20 mei om 16:00 uur plaatsvinden bij Zeilschool De Randmeren. Ook zullen er de hele dag demonstraties worden gevaren met de Flo1. Meer informatie en boekingen op www.foilingexperience.com.

MOLECATEN PARK FLEVOSTRAND:

10.00 – 17.00 UUR

Marktkraampjes met diverse regionale producten.

Verder ook nog:

Mihatra e-bikes / Midgetgolf / Zweefvliegen / Pimp my Ride / Boogschieten / Muziek

LANDAL WATERPARC VELUWEMEER:

10.00 – 17.00 UUR

Proefles Optimist zeilboten op onze binnenvijver aangeboden door zeilschool de Randmeren.

Verder ook nog:

10.00 – 16.00 uur

– Springkussen
– Pony rijden 2,- per ritje van 11:00 – 13:00 en 14:00 – 16:00 uur
– Fun & entertainment programma: Bollo meet & greet, mini disco met Bollo in de openlucht, schminken, ballon vouwen, kraampje met lekkers (in samenwerking met Zeilschool De Randmeren).

Doorlopend lekkers (van ‘healthy bites & shakes’ tot ‘guilty pleasures’) bij onze Flevo Funfields Foodtrucks.

10.00 – 17.00 uur

Golf Clinic
Kennismaking met de golfsport. Onze leraren staan ieder heel uur voor u klaar om u uitleg te geven. Hierbij zullen wij u alle basis technieken van de golfsport bijbrengen.
Spelen op de Par 3
Nadat u een clinic heeft gevolgd, mag u het geoefende in praktijk brengen. U bent dan welkom op onze par 3 baan. U krijgt van ons het materiaal en u mag dan lekker de baan op. Op de par 3 baan zijn de holes gemiddeld 80 meter. Ideaal om mee te beginnen.
Voetbalgolf
Naast onze gewone golfbaan en par 3 baan hebben wij ook een Voetbalgolfbaan. De naam zegt het al, je gebruikt hier geen clubs maar je voeten en een voetbal. Ook hier speel je 9 holes maar door de verschillende obstakels in de baan valt het nog niet mee om een goede score neer te zetten.
Reuze Driver
Voor de echte fanatiekelingen hebben we ook nog een competitie. Wie kan er het verst slaan met onze reuze driver van bijna 2 meter. Sla jij het verst? Dan maak je kans op een gratis golfles van onze Golf pro.

 
Aan het eind van de dag zullen wij deze feestelijk afsluiten met livemuziek en een gezellige BBQ! U bent van harte welkom om dan aan te sluiten en om er dan samen met ons een leuke avond van te maken.

Doorlopend lekkers (van ‘healthy bites & shakes’ tot ‘guilty pleasures’) bij onze Flevo Funfields Foodtrucks.

FOODTRUCKS & MORE!

Doorlopend lekkers – van ‘healthy bites & shakes’ tot ‘guilty pleasures’ – bij onze Flevo Funfields Foodtrucks. Foodtrucks zullen er zijn tot alle (healthy) trek, dorst en wensen voor ander lekkers zijn gestild.

Traktatie op Lokatie
Traktatie op Locatie serveert lekkere en pure gerechtjes op locatie. Wij zullen u verrassen met heerlijke, verse, zelfgemaakt sushi en gemarineerde, gegrilde gamba’s. Kom genieten!
traktatieoplocatie.com
Mobile BBQ
Voor een echt broodje pulled pork of Picanha, een overheerlijk oerhammetje of een langzaam gegaard stukje buikspek kom je naar Mobile BBQ. Wij staan er met het grootste spit van europa om u te voorzien van de lekkerste bbq gerechten!
mobilebbq.nl
Ik Smelt Voor Jou
Ambachtelijk bereid Italiaans ijs met een glimlach! Uitsluitend natuurlijke ingrediënten! Wij hebben de mooiste ijs-oldtimer foodtrucks en piccolo ijskarren van Nederland!
italiaanse-ijsjes.nl
Molotov Coffee
HY Green: Vanuit een gerestaureerde HY paardentrailer uit de begin jaren 70, serveren wij u diverse koffiespecialiteiten en onze verse Luikse wafels. Heerlijk met aardbeien en slagroom.
molotov-events.nl/koffie
Molotov Healthy
HY Blue: Onze mooie HY bus staat op Flevo Funfields met de lekkerste broodjes en de gezondste smoothies en fris. Kom tussen alle activiteiten lekker genieten!
molotov-events.nl