Partners

Verschillende partijen maken het initiatief van Flevo Funfields mogelijk. Op deze pagina vind je informatie over de bedrijfsproposities van de betrokken organisaties. Voor meer informatie over het programma tijdens hét gratis outdoor event van zaterdag 20 mei 2017 verwijzen we je graag door naar het Programma.

Partners

Flevonice
FLEVONICE
Zowel ’s zomers als ’s winters kun jij genieten van dit uitdagende activiteitenterrein. Het hele jaar door trotseer jij het bikkelharde Obstacle Run Parcours. Tijdens de run van zeven kilometer (die overigens in een drie-en-een-halve kilometer versie te pakken is) kom je meer dan 25 hindernissen tegen, van indrukwekkende klim- tot vieze modderobstakels! Daarnaast beleef je in alle vier de seizoenen de unieke driftkartsensatie. Leef je in de zomer helemaal uit op de grootste Waterstormbaan van Nederland, daag elkaar uit voor teamsporten als Bubble Voetbal en volleybal of race tegen elkaar over het asfalt op skeelers of op longboards. In het grote sfeervolle paviljoen, met restaurant en bar, geniet je van lekker eten & drinken en is er genoeg ruimte om te om te kleden, op te frissen en te douchen! In de koude maanden van het jaar maken de zomeractiviteiten plaats voor de ultieme winter experience met onder andere schaatsen in de buitenlucht op de drie kilometer ijsbaan!
www.flevonice.nl
De Randmeren
DE RANDMEREN
De Randmeren is dé zeilschool en bootverhuurder in Midden Nederland. Gevestigd in de jachthaven van Molecaten Park Flevostrand midden in het prachtige watersportgebied van de Veluwerandmeren. De organisatie verhuurt goed onderhouden zeilboten (Polyvalk en Fox 22), motorboten en sloepen. Bij de Randmeren volgen zowel jong als oud, een uitgebreid lesprogramma van zeil- en surflessen. Fun staat centraal bij de Randmeren, maar dit staat sportieve prestaties niet in de weg. Kwalitatief sterke wedstrijdtrainingen en een echte yachtclub bieden ruimte voor ambitie in de zeilsport. De elementen sport & fun bij De Randmeren zijn heel goed te combineren met een comfortabel verblijf op het Molecaten Park Flevostrand of in het Landal Waterparc Veluwemeer. Twee parken die direct aan zowel de Randmeren als het Veluwemeer liggen.
www.derandmeren.nl
Landal GreenParks
LANDAL WATERPARC VELUWEMEER
Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer. Dit maakt dat je zo vrij bent als de watervogels die je voorbij vaart. De prachtige appartementen en sfeervolle villa’s van dit bungalowpark bieden een zeer comfortabel verblijf. Water speelt de hoofdrol tijdens een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer in Flevoland. In de jachthaven bij het park kun je tegen betaling aanmeren. De jachthaven heeft een hellingbaan en biedt plaats aan boten met een maximale lengte van 20 meter en een vaardiepte van maximaal 2 meter. Eenmaal op het Veluwemeer, kun je zo door varen naar het Markermeer en het IJsselmeer.
www.landal.nl/WaterparcVeluwemeer
Molecaten
MOLECATEN PARK FLEVOSTRAND
Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, tegenover Harderwijk, ligt Molecaten Park Flevostrand met een diversiteit aan huuraccommodaties, ruime kampeerplaatsen, een moderne jachthaven (blauwe vlag gecertificeerd) en restaurant Zuid Zoet Zout. Het Veluwemeer is een geweldige vakantiebestemming voor de liefhebber van zeilen, surfen, vissen, zwemmen… Naast waterpret is er in de omgeving ook genoeg te beleven. De natuur verkennen of cultuur proeven in de voormalige Zuiderzeestad Elburg of Hanzestad Harderwijk. Een vakantie op Molecaten Park Flevostrand (o.a. binnen- en buitenzwembad) in de typisch Hollandse polder is een verrassende ervaring. Neem tijdens je verblijf beslist de tijd om te genieten op het terras van restaurant ‘Zuid Zoet Zout’; absoluut het mooiste terras aan het Veluwemeer!
www.molecaten.nl/flevostrand
Dorhout Mees
DORHOUT MEES
Toonaangevend in zijn soort. We hebben het hier over Golfbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen met maar liefst 54 holes, waarvan 36 holes met een A-status en 18 holes par 3 recreatieve baan. De banen karakteriseren zich door goed bewaakte greens, brede fairways en veel functionele maar faire waterhazards. Onder begeleiding van golfprofessionals biedt Dorhout Mees golfcursussen op elk niveau. De golfbaan bezit uitgebreide oefenfaciliteiten zoals twee driving ranges, drie oefenbunkers, vier oefengreens en verschillende oefenbanen. Daarnaast geniet je bij Dorhout Mees van alle facetten van de schietsport (kogel- boog en kleiduivenschieten), leef je jezelf uit op het quadparcours, test je je teamworkvermogen op de hindernisbanen of seil je ab/tokkel je van de hoge toren! Een dag gevuld met inspanning vraagt om ontspanning en in het restaurant en hotel is hier zeker mogelijkheid toe.
www.dorhoutmees.nl
Gemeente Dronten
GEMEENTE DRONTEN
Naast de betrokken ‘fun’tainment bedrijven, ondersteunt ook de vooruitstrevende gemeente Dronten het Flevo Funfields initiatief. Het gratis outdoor event van 20 mei 2017 in Flevoland benadrukt namelijk de kansrijke mogelijkheden en faciliteiten die de omgeving te bieden heeft. De gemeente schenkt veel aandacht aan de onderwerpen: duurzaamheid, ecologie en gezondheid en wil dat meer mensen de omgeving gaan herkennen als een prachtig natuurgebied met de vele aanwezige leisure bedrijven en hun (sportieve) activiteiten. Bovendien sluit het thema ‘actief bewegen’ goed aan op de onderwerpen gezondheid en welzijn.
www.dronten.nl
Sportaneous
SPORTANEOUS = TODAY’S FUTURE FIT!
Sportaneous bevindt zich op het snijvlak van sport, tech & media. Wij zijn in de kern een multimediaal sport- & healthkanaal bestaande uit een online platform, hardcopy magazine (sinds 2015), interactief magazine en sportevenementen (activatie, ontwikkeling & marketing). Sportaneous is het platform voor die healthy sport-minded people die opzoek zijn naar inspiratie binnen de nichesporten: Obstacle Course Running, Bootcamp, Crossfit, Cross-Running en aanverwante nichesporten of cross-sporten. Sportaneous B.V. is ook het sportmarketingbureau voor sport & health gerelateerde bedrijven, producten & events.
www.sportaneous.nl
WETRIGGERPEOPLE
WETRIGGERPEOPLE
Wetriggerpeople is een strategische denktank met (inter)nationale klanten voor (merk)positionering. Het team positioneert organisaties, producten en services, en helpt merken sterk te maken. Wetriggerpeople ontwikkelt, realiseert en bouwt (aan) gerenommeerde merken.
www.wetriggerpeople.nl

 

Sponsors

Dronepilots
DronePilots.Pro
DronePilots.Pro bestaat uit creatieve filmers en professionele piloten met lange ervaring in luchtvaart, fotografie, IT en muziek, gecertificeerd voor het besturen van drones en helicopters tot 25kg. Wij vliegen met hoogwaardige professionele drones en camera’s, verzekerd, optimaal veilig en volgens de regels. Wij bieden een veilige en wettelijk toegestane oplossing waar anderen vaak in overtreding zijn. Onze speciaal daarvoor toegeruste boot en Landrover, stellen ons in staat om ook vanaf ontoegankelijke locaties te vliegen. Ook waterlandingen en indoor operaties zijn mogelijk. DronePilots.Pro verzorgt naar wens de complete productie van het beeldmateriaal, inclusief draaiboek, maar ook unieke rechtenvrije muziek, geproduceerd in onze professionele opnamestudio.
dronepilots.pro
Mihatra
Mihatra
Mihatra gelooft dat elektrisch fietsen gunstige effecten heeft op gezondheid en milieu, en stimuleert dat dan ook van harte. Doel van Mihatra (staat voor Minder hard trappen) is: iedereen uit de auto en zo duurzaam en comfortabel mogelijk op de fiets. Het bedrijf is in 2010 opgericht en is een fris Nederlands merk ontstaan uit de fietsenverhuur. De e-bikes van Mihatra zijn uitsluitend verkrijgbaar via het Mihatra-dealernetwerk.
mihatra.nl