Informatie

Het Evenement

In het voorjaar op 20 mei 2017 vindt de 3e editie van het gratis outdoor evenement van Flevoland plaats: Flevo Funfields!
Aan de rand van de Veluwemeer in de omgeving van Biddinghuizen bieden de verschillende Funfields Flevonice i.c.m. Dorhoutmees, De Randmeren i.c.m. Molecaten Flevostrand en Landal Waterparc Veluwemeer een groot scala aan sportieve activiteiten en vertier gratis aan. Denk aan: wakeboarden, obstacle course rennen met bootcamp elementen, zeilen, golfen, survivallen met je familie of bijvoorbeeld sloepje varen.

BOSSABALL & PIMP MY RIDE

Maar er is dit voorjaar nog meer! Ook tref je er bossaball aan. Dat is een nieuwe sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines. Voor de liefhebbers van automobielen is er een autoshow. Je vindt daar de mooiste autotransformaties. De jongsten onder ons kunnen naar de kids funfactory, midget golf spelen, in een Optimistje zeilen, met de boswachter op pad, of bijvoorbeeld de waterstormbaan nemen. Ook kun je (tegen iets meer dan de onkosten) voor het eerst tijdens Flevo Funfields de lucht in met een zweefvliegtuig! Bezoekers kunnen gezellig mee bbq-en, en gedurende dag mooie streekproducten inslaan op de regionale markt FlevoFunFair.

OMGEVEN DOOR INITIATIEVEN

Nog een mooie aanvulling op deze 3e editie van Flevo Funfields is het fietsen van Funfield naar Funfield door de fantastische omringende natuur. Het is Meimaand Fietsmaand rondom de Randmeren en ook de Maand van de Watersport in Flevoland. Er op 20 mei dus heel veel gaande op minuten afstand van elkaar gelegen in de regio Dronten te Biddinghuizen!

Check het Flevo Funfields 2017 Facebook event!

Plattegrond Flevo Funfields